top of page
PIA Lifestyle.jpg

SKÖNARE LIV MED MER INRE LUGN OCH ÖKAD LIVSKVALITET  

Utbildningar och retreats

Mitt namn är Pia Eriksson och jag driver PIA Lifestyle. Jag vänder mig till dig som önskar leva ditt liv på bästa sätt för dig, njuta av livet och INTE överleva dagarna.

 

Jag har utvecklat ett koncept med mindfulness som röd tråd. En fantastisk metod för att finna balans och må bättre. I PIA Lifestyle finner du kurser, events samt mitt coachingprogram som ger dig mer livsglädje, harmoni & balans i livet. 

 

Jag är utbildad mindfulness- och yinyogainstruktör samt diplomerad coach. Jag brinner för hälsa och välmående samt att bidra till mer guldkant i vardagen. 

Glädje.png

OM PIA ERIKSSON

Jag har så länge som jag minns varit intresserad av hälsa och personlig utveckling.

 

Jag har ett förflutet inom Polisen sedan 30 år tillbaka, där jag arbetat inom många delar av verksamheten. Både i yttre tjänst och inom ledning samt expertfunktioner. Kunskaper och erfarenheter inom Polisen såsom taktiskt, kommunikativt- och mentalt förhållningssätt kommer också väl till användning som coach och utbildningsledare i mindfulness.

Jag brinner för välmående och utveckling. Under perioden i mitt liv då jag var ensamstående mamma till fyra barn tvingades jag finna smarta lösningar och struktur för att få vardagen att fungera. Det var också där jag insåg vikten av motion och återhämtning för att hålla i längden.

 

Mindfulness kom in senare i mitt liv och blev ett uppvaknande. Det har förändrat de flesta områden för mig och därför vill jag lära ut till andra då jag ser vilken fantastisk metod det är. Och så enkelt!

Den röda tråden i PIA Lifestyle är välmående genom att leva livet mer medvetet. Jag vill bidra till en trevligare värld där vi människor börjar med att ta hand om oss själva. Det kommer bidra till välmående och balans i vårt eget liv samt ge avtryck i vår omgivning. En kärleksfullare tillvaro med färre konflikter och mer inre lugn.

HÄMTA mindfulnessövningen ANDRUM plus BONUS från onlineprogrammet Mindful yinyoga
KOSTNADSFRITT
Mer_livsglädje,_harmoni_&_balans_i_live

Övningen hjälper dig att:

  • varva ner

  • stanna upp

  • bli mer närvarande

  • samla fokus

  • bli lugnare inombords

  • förbereda dig för uppgifter som kräver ditt fokus i din vardag

PIA Lifestyle.jpg

PIA Lifestyle - skönare liv med mer inre lugn och ökad livskvalitet

(Facebookgrupp)

MINDFUL YINYOGA 8 VECKOR.jpg

Mini-kurser, webinars, yinyoga, mindfulness & intervjuer

(Kostnadsfria events i facebookgruppn)

PIA Lifestyle.jpg
MINDFULNESS & YIN-YOGA TILLSAMMANS.png
BALANS I LIVET OCH PÅ JOBBET.jpg
HÄLSOBOOST FÖR KVINNLIGA LEDARE.jpg
Yoga hemma
PIA Lifestyle.JPG
bottom of page