utanför Yoga

GE DIG SJÄLV ETT 

SKÖNARE LIV MED

MER INRE LUGN OCH

ÖKAD LIVSKVALITET

Yoga hemma

YIN-YOGA 

Ta hand om din hälsa och välmående tillsammans med andra. Börja varje söndagmorgon med vilsam yoga som stärker ditt immunsystem, mjukar upp din bindväv och hjälper din kropp och ditt inre till avslappning. Din bästa rutin till ett hälsosamt liv.

SPECIALPRIS NU

1295 KR

(Värde 4158 kr)

Giltigt t.o.m 20 juni 2021

(42 yogaklasser 2020-08-30---2021-06-20)

Shavasana

GODKÄNT

SOM

 FRISKVÅRD!

Sedan 1 juli i år godkänner Skatteverket yoga online som friskvård. Du som har ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare har nu möjlighet att välja en onlinetjänst. Är du företagare kan du ge dig själv välmående med Yoga online som friskvård.

Du får kvitto på ditt medlemskap i YIN-YOGA online så du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag och ta hand om din hälsa hemma i ditt eget hem.

Ashtanga Yoga

HUR FUNGERAR YIN-YOGA MEDLEMSKAP?

Vi ses på söndagmorgnar kl. 09:00 framför datorn, mobilen eller surfplattan och Pia leder en Yin-Yoga klass där du kan interagera. Vi ses i en grupp och utför de olika positionerna tillsammans trots att vi befinner oss på olika platser. En mysig stund där vi landar i oss själva samtidigt som vi känner gemenskapen i den virituella gruppen.

Yogamatt och -remmar

vad är yin-yoga?

Yin-Yoga är för dig som är stel och spänd i kroppen eller vill förebygga detta. Yogan hjälper dig att öppna upp och sträcka ut de områden där energi stagnerat och bindväven blivit torr och stel. Det är ett mycket bra komplement till aktiv träning som löpning eller styrketräning eftersom yin-yogan hjälper din kropp till återhämtning och att bli smidigare.

 

Om du känner dig stressad, har svårt för att varva ner är Yin-Yoga perfekt för dig. I denna yogaform stannar vi i varje position länge och vi landar inuti vår kropp, i våra tankar och våra känslor. Vi uppmärksammar vad som händer i vår kropp precis just nu. Vi utövar mindful yoga.

VAD BEHÖVER JAG FÖR ATT DELTA?

  • Medlemskap för 1295 kr

  • Internetuppkoppling via mobil, dator eller surfplatta

  • Mjuka sköna kläder 

  • Yogamatta eller annat mjukt underlag

  • Yogabolster eller ihoprullat täcke/stor kudde

  • Facebook
  • Instagram