top of page

VILLKOR

  • Vid bokning av programmet betalar du en anmälningsavgift à 3000 kr. exkl. moms för att garantera din plats

  • Betalning 1. à 5300 kr exkl. moms görs senast den 25 januari 2023

  • Betalning 2 à 5300 kr exkl. moms görs senast den 25 februari 2023

  • Betalning 3 à 5300 kr exkl. moms görs senast den 23 mars 2023

Du har möjlighet att avboka/flytta din plats på resan (sista veckan av programmet) fram tom. den 24 februari 2023 och erlägger då inte betalning 2 och 3 enligt uppgivna datum för detta kurstillfälle. Det du erlagt (bokningsavgift och betalning 1 ligger då kvar som betalning för deltagande på nästa resa och du fullgör vid nästa resetillfälle betalning 2 och 3.

 

Väljer du att inte delta på någon resa genomför du endast programmet vecka 1-9 och fullgör betalning för den delen (bokningsavgift à 3000 kr exkl. moms, betalning 1 à 5300 kr exkl. moms.)

 

Hur påverkar Covid-19 eller liknande situation din bokning? Om resan inte går att genomföra (t.ex. UD avråder, Cypern tar ej emot svenskar, flyg ställs in) med anledning av sådan situation får du kostnadsfritt flytta fram din resa till annan resa och din bokningsavgift på 3000 kr exkl. moms gäller då för den resan du väljer att flytta till. I det fall resan blir inställd pga att den inte går att genomföra enligt ovan uppgifter får du tillbaka betalning 2 och 3. Bokningsavgiften återfås inte oavsett orsak.

 

Du bör själv se till att du har en fullgod reseförsäkring och med avbeställningsskydd om du önskar detta. Flyg bokar och betalar du själv. För att underlätta för dig finns länk till det flyg som rekommenderas här på sidan.

 

Transfer ingår i resans pris om du reser med rekommenderat flyg. Väljer du att resa annan tid än rekommenderad får du själv ordna transfer, 70 GBP (ca 875 kr) enkel väg.

Genom att boka din resa godkänner du dessa villkor.

bottom of page