Avkoppling, upplevelse och energipåfyllning på Norra Cypern

1-5 oktober 2019

7995 kr 

Njut av livsstilen, solen, värmen, vacker natur och historiska platser. 

Programmet bjuder på utflykter, promenad i Kyrenia-bergen, mindfulness, målarkurs, yoga, SPA, massage och vinprovning.

Hamnen i Kyrenia 

Den bysantinska borgen från 330 e Kr.

Vad ingår?

Boende i delad lägenhet med all inclusive. 

Deltagande i aktiviteterna i programmet, utflykter och måltider.

Vad betalar du själv?

Du bokar själv ditt flyg

Dryck ingår inte i priset förutom på Cratos.

Vi bor i den nybyggda resorten Aqua Marine. Marklägenheten har två sovrum och takterassen tre sovrum. Båda är lyxiga med helt

ostörd havsutsikt.

Vi föreslår att du reser från Arlanda till Larnaca.  Dessa tider ingår transer i resans pris. Väljer du ett annat flyg får du själv betala för din transfer.

 1 oktober  ARN-LCA flygnummer Norwegian DY4401, kl. 06:00

5 oktober LCA-ARN, flygnummer Norwegian 4402, kl.20:40.

Norra Cypern är Medelhavets oupptäckta diamant. Det är den perfekta destinationen för dig som letar efter sol, vacker natur, magisk historia, nöje, aktiviteter, utmärkt shopping, glittrande hav, vänliga människor och utsökt mat. 

Norra Cypern bjuder på kristallklart turkost hav och mer än 300 dagar av solgaranti. Årstiderna består av en lång och färgglad vår, fyra månader av garanterat varm sommar från juni till oktober och höst med perfekt tempererat vatten samt en kort vinter som erbjuder soliga dagar med svala nätter. 

Vin har producerats på Cypern i 6000 år. Vi besöker Gillham Vineyard där vi provar de lokalproducerade vinerna, äter en gourmetmiddag och njuter av omgivningarna.

Cratos bjuder in dig till avkoppling både utomhus vid pool och hav samt inomhus i SPA-avdelningen. En lugn dag på Cratos med relax, SPA, massage och en fantastisk lunchbuffet gör gott för kropp och själ.

Pia är resekoordinator och tar hand om dig på din resa och ser till att du får en härlig vecka med avkoppling, upplevelser samt blir påfylld med energi. Pia tar med dig upp i de vackra bergen, leder dig i mindfulnessövningar, visar dig hamnstaden Kyrenia samt ser till att du blir rikligt servad med massage och relax på lyxhotellet Cratos. Du får måla med Inga-Lill och yoga två morgnar på takterassen med utsikt över bergen och havet. Pia har gjort noggrann research för att du ska njuta fullt ut på din resa av upplevelser, relax i lyxig miljö, vinprovning på känd vingård och utsökt mat.

  • Facebook
  • Instagram