28 april- 2 maj 2019

I vår 2019 är det dags för Power Movements andra lyxiga hälso- och inspirationsresa till Alicante. Vi gjorde en fantastisk resa i maj 2018 och har nu maxat innehållet så att den ännu bättre ska passa oss entreprenörer och egna företagare.

 

Vi har fyllt programmet med kunskap och godsaker för kropp och själ. Vi bor i sviter på lyxiga Melia hotel med tillgång till Vip-avdelningen the Level. Där finns plocksmat, tilltugg, dryck och eget poolområde. 

Melia hotel ligger i centrala Aliante med havet ett stenkast bort. Morgonen börjar vi med gemensam yoga på piren.

 

Vi låter vår kropp vakna till liv med mjuka övningar. Vi njuter av de ljumma havsvindarna mot vår hud. Vi insuper vyn av havet och stranden i det mjuka morgonljuset. Vi följer havets brus i vår poser. 

Frukosten intar vi i restaurangen LEVEL. Vi njuter där av en lugnare miljö och ett stort utbud av både kall och varm mat. 

Den här resan är din egen där du unnar dig utveckling på alla plan. Du kommer umgås med kvinnor med glöd för hälsa och framgång. 

Du tar hand om dig i fantastisk miljö, du ger tid till eftertanke så att du är redo att gasa när du kommer hem. Du stärker kropp och själ.

Vi har samlat en ledarstab som kommer ge dig stort värde för ditt välbefinnande och utveckling.

Pia Eriksson är grundare av Power Movement. Hon har ett förflutet som polis i 26 år och utanför Polisen har hon utbildat sig till ICF-coach och mindfulnessinstruktör.

 

Pia brinner för att skapa helhet. För henne är balans, hållbar hälsa och personlig utveckling vägen till framgång. Hon kommer leda mindfulnessövningar och se till att du får en fin tid i Alicante.

Savita Sofia Norgren driver företaget Inspire med en bredd inom yoga och coaching. Hon är också influenser och syns och hörs på olika social medier, där hon inspirerar människor till bättre självkänsla och självkärlek.

 

Savita kommer leda yogan denna vecka och också berätta sin historia om hur hon anpassade jobbet till det liv hon önskar.

Benjamas Pluma driver Lady Legend Media. Hon paketerar varumärken och säljstrategier åt entreprenörskvinnor, så att de når ut med sitt budskap i en större skala lokalt eller globalt genom sociala medier. 

På hennes föreläsning kommer hon att ge dig strategierna du behöver för att växa din business under 2019. Vill du sedan inte göra hela jobbet ensam och få henne som din personliga businessmentor kommer det att finnas ett exklusivt erbjudande för Power Movements deltagare, som hon inte ger någon annanstans. 

Johanna Bjurström är en fin förebild i sitt företagare. Hon hjälper och utbildar kvinnor till en bättre hälsa från insidan och ut. Genom hennes fantastiska beprövade metod får du mer energi, bättre hälsa och en strålande hud!  Johanna håller en workshop om 10 nycklar till en bättre hälsa och skönhet. Du ökar ditt välmående och då mår även din business bra.

Ingela Fagerlund

Eva-Karin Wallin hjälper kvinnor att hitta sin inre visdom så de vågar följa sina hjärtan och uttrycka sin sanning.

”Mitt syfte är att hjälpa kvinnor att välja större och bättre liv för dem själva och deras familjer.”

Varje gång du bestämmer dig för att ändra något i ditt liv dyker det upp motstånd som ibland får dig att ge upp. Det behöver inte vara så. Under 90 minuter kommer du lära dig varför utmaningar alltid dyker upp när man försöker ändra saker i sitt liv och vad du kan göra för att de inte ska stoppa dig.

       I priset 12,500:- ingår

 • Transfer till och från flygplatsen.

 • Boende i del i minisvit för tre personer på lyxiga Melia hotell, 4 nätter 

 • Välkomstmiddag inkl. 1 glas dryck

 • Fantastisk frukostbuffé och tillgång till the LEVEL.

 • Fyra yogaklasser

 • Föreläsningar och workshops enligt program

 • Utflykt till toppen av Alicante

 • Utflykt till Torrevieja

 • Early bird erbjudande! Boka din plats nu och betala in bokningsavgift plus ytterligare 3000 kr av totalpriset så får du 1500 kr rabatt på priset. Gäller t.o.m 31 december 2018.

program

dag 1

18:00-19:00 infomöte

19:00-20:00  Föreläsning - Mindfulness och ledarskap (Pia eriksson)

20:00 Välkomstmiddag på hotellet - ingår i priset

dag 2

07:30-08:30  Morgonyoga vid piren (savita sofia norgren)

10:30-11:00 Mindfulnessövning (Pia eriksson)

11:00-12:30 Workshop - Föreläsning (Savita sofia norgren) 

17:00-20:00 föreläsning Online-marketing (Benjamas pluma) 

dag 3

07:30-08:30  Morgonyoga vid piren (savita sofia norgren)

10:30-11:00 Mindfulnessövning (Pia eriksson)

11:00-12:30 workshop

13:00 Utflykt till Torrevieja

19:00 – återresa till Alicante

dag 4

07:30-08:30  Morgonyoga vid piren (savita sofia norgren)

10:00-11:30 workshop (eva-karin wallin)

13:00-16:00  Promenad till santa barbara slottet i alicante 

17:00-20:00 föreläsning - 10 hälsonycklar – (Johanna bjurström)

20:00 Avslutningsmiddag - du betalar själv för din middag

dag 5

07:30-08:30  Morgonyoga vid piren (savita sofia norgren)

10:00-10:30 Mindfulnessövning (Pia eriksson)

10:30-11:30 Återkoppling av veckan (alla ledare)

Delar av programmet kan komma att ändras och meddelas i så fall till alla anmälda deltagare. resan genomförs vid minst 10 anmälda deltagare. i det fall resan ställs  in återbetalas bokningsavgiften  à 3000 kr /6000 kr omgående.

 • Facebook
 • Instagram