ÅTERHÄMTA DIG FRÅN ETT STRESSIGT LIV MED MINDFULNESS, YIN-YOGA, SPA-RETREATS & RESOR TILL SOLEN

web_pia_eriksson-10.jpg

OM Pia Eriksson

Pia Eriksson hjälper kvinnor att varva ner och prioritera sig själva för att hålla i längden. Hon lär ut enkla mindfulness- och yin-yogaövningar som bidrar till mer energi, fokus och mer inre lugn. 

 

Pia är utbildad mindfulness- och yin-yogainstruktör samt ICF-coach. Hon brinner för hälsa och välmående och att bidra till mer guldkant i vardagen. 

IMG-2843.JPG

RESOR TILL SOLEN

Efter flera år av rekognosering och finslipning har Pia skapat sitt egna koncept, PIA Lifestyle. Vår och höst arrangerar Pia en resa till hennes favoritplats på jorden, Cypern.

 

Pia vänder sig till deltagare som söker en resa som andas kvalitet med variation av motion, avkoppling och livsnjutning.

 

BO NÄRA HAVET
På Pias resa bor du i hög standard i ett lugnt nybyggt område med närhet till både havet och bergen.  Varje dag innehåller en härlig promenad upp i bergen eller längs havet, som gör gott både för kropp och själ.

GULDKANT I VARDAGEN

Pia vill att deltagarna ska känna sig rikligt servade på resan och därför har hon lagt in utflykter, Spa-dag med massage, vinprovning och gourmetmiddag i priset.

Upptäck_Cypern,_gruppen_når_toppen.JPG
högbergahavsspa.jpeg

SPA-RETREATS

Pia uppskattar återhämtning i vacker miljö och erbjuder också återkommande events på Högberga havsspa på Lidingö i Stockholm. 

 

Pia lär ut vikten av pauser i vardagen och bjuder in till ett dygns återhämtning från stress och vardag med spa, yoga, mindfulness och champagne med snittar samt gourmetmiddag i lyxig miljö vid havet.

 

Högberga ligger på en magisk plats vid havet och i den avslappnande utomhusbassängen tittar du rakt ut över den vackra utsikten samtidigt som din kropp återhämtar sig i det varma vattnet.

PIA LIFESTYLE.jpg
kvinnor sträcker

YOGA ONLINE

Du känner väl till att Skatteverket godkänner YOGA online som FRISKVÅRD sedan 1 juli i år!

ANVÄND ditt FRISKVÅRDSBIDRAG till ett års medlemskap i YIN-YOGA online.

Yin-Yoga är en lugn yoga-klass där vi försiktigt mjukar upp vår bindväv (fascia) via lätt och mjuk stretch. Vi stannar i varje position 3-5  minuter och utför dessa i stillhet och medveten närvaro. Vi har fokus på vår andning och yin-yoga är en klass för återhämtning och energipåfyllnad.

IMG_1269_edited.jpg
PIA Lifestyle

Mindfulness & Yin-Yoga tillsammans

Pia har skapat ett åtta veckors  onlineprogram i mindfulness- och yinyoga där deltagarna lär sig grunderna i de båda disciplinerna.

Programmet varvas med dagliga övningar i mindfulness och en träff i veckan online med gemensam yin-yoga.

Åtta veckors träning bidrar till mer medveten närvaro och är en god start på ett skönare liv.

Barn poserar
  • Facebook
  • Instagram