top of page

lör 09 okt.

|

Tatlısu

VI DRAR TILL SOLEN 9-16 OKTOBER 2021

Relax, lyx och upplevelser på Cypern - För kvinnor som behöver återhämtning och fylla på glädje samt energiförrådet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
VI DRAR TILL SOLEN 9-16 OKTOBER 2021
VI DRAR TILL SOLEN 9-16 OKTOBER 2021

TID OCH PLATS

09 okt. 2021 11:20 – 16 okt. 2021 15:35

Tatlısu, Küçükerenköy, Tatlısu 99645

Guests

OM EVENEMANGET

Efter flera år av rekognosering och finslipning har jag skapat konceptet, PIA Lifestyle.  Vår och höst arrangerar jag en resa för vänner till favoritplatsen, Cypern. Resan är INTE arrangerad via företaget PIA Lifestyle, utan görs i privat regi.

Jag vänder mig till deltagare som söker en resa som andas kvalitet med variation av motion, avkoppling och livsnjutning.

På min resa bor du i hög standard i ett lugnt nybyggt område med närhet till både havet och bergen. Varje dag innehåller rörelse såsom en härlig promenad upp i bergen, längs havet eller mjuk Yin-Yoga på takterassen. Detta gör gott både för kropp och själ.

Jag vill att du som min gäst ska känna dig rikligt servad på resan och därför har jag lagt in utflykter, Spa-dag med massage, vinprovning och gourmetmiddag i programmet.

Det program som du ser är det som jag kommer göra under veckan och du väljer själv vad du vill delta i.

När du fått bekräftelse på att en plats är ledig, genoma att fylla i formuläret, svishar du 3000 kr till mig som bekräftelse på att du ska med. 0733232425. Din plats är inte bokad innan du bekräftat med swish. Detta är för att alla ska ha samma chans att komma med och den som visar action får platsen.​

Dela detta evenemang

bottom of page