top of page

lör 27 apr.

|

Högberga Gård Hotell & Konferens

SPA-RETREAT MED MINDFULNESS OCH YOGA

Högt uppe på berget skjuter Paviljonen tillsammans med den varma Spa-källan rakt ut mot havet. Här bjuds du på ett dygnsretreat med avkoppling i en avstressande miljö. Bastu, jacuzzi och utomhuspool väntar på dig!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SPA-RETREAT MED MINDFULNESS OCH YOGA
SPA-RETREAT MED MINDFULNESS OCH YOGA

TID OCH PLATS

27 apr. 2019 15:00 – 28 apr. 2019 12:00

Högberga Gård Hotell & Konferens, Grindstigen 5-6, 181 62 Lidingö, Sverige

OM EVENEMANGET

Är du en driven kvinna med mål och fokus? I detta stressade samhälle där vi ska prestera på topp är vi många som har svårt att hitta lugn och harmoni i oss själva. Den här helgen spenderas i en lugn fantastisk miljö vid havet. Du kommer guidas i mindfulness och inspireras till en livsstil som hjälper dig i vardagen. Unna dig själv en lyxig helg med återhämtning och energipåfyllning tillsammans med likasinnade kvinnor. Stanna upp och boosta energi!

I priset 2550 kr ingår enkelrum, afternoontea, trerättersmiddag, inträde till SPA, frukostbuffet, yoga och mindfulnessövningar.

Bokningsavgift på 250 kr betalas i samband med bokning. Du får sedan ytterligare en faktura på resterande belopp, som ska betalas senast fyra veckor före eventet.

Eventet genomförs vid minst 6 deltagare. I det fall eventet avbokas av arrangören återfås både bokningsavgift och erlagd slutbetalning för eventet.

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page